English Deutsch Français 简体中文 繁體中文
Book123, Download eBooks for Free - Anytime! Submit your article

Categories

Share With Friends



Like Book123?! Give us +1

Archive by Date

Search Tag

Newest

Useful Links


Saskia Noort - Terug naar de Kust/ aan de goede kant van de 30/ De eetclub/ Nieuwe Buren

Posted on 2011-01-25




Name:Saskia Noort - Terug naar de Kust/ aan de goede kant van de 30/ De eetclub/ Nieuwe Buren
ASIN/ISBN:9041413472
Publisher:Anthos
Publish Date:2003-2006
Pages:different pages per book
File size:1.3 Mb
Publisher: Anthos
Publish Date: 2003-2006
ISBN: 9041413472 e.a.
File Size: 1,3 MB
Other Info: Dutch; different pages per book; E-PUB
   Saskia Noort - Terug naar de Kust/ aan de goede kant van de 30/ De eetclub/ Nieuwe Buren

Free Download Now     Free register and download UseNet downloader, then you can FREE Download from UseNet.

    Download without Limit " Saskia Noort - Terug naar de Kust/ aan de goede kant van de 30/ De eetclub/ Nieuwe Buren " from UseNet for FREE!


More

Saskia Noort is a Dutch crime-writer

Saskia Noort - (2003) Terug naar de Kust | ISBN-10: 9041413472

Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met de dood bedreigd, kennelijk vanwege haar levensstijl en de gepleegde abortus: het is het begin van een zenuwslopend kat-en-muis-spel, waarbij Maria er alles aan doet om zichzelf en vooral haar kinderen in veiligheid te brengen.

Ze besluit onder te duiken bij haar zus, die nog altijd in hun ouderlijk huis aan zee woont. Daar wordt ze geconfronteerd met jeugdherinneringen die ze liever zou vergeten, en beginnen haar dierbaren steeds meer aan haar geestelijke gezondheid te twijfelen. Ondertussen komt haar belager dichterbij…

Saskia Noort - (2003) Aan de goede kant van 30 | ISBN-10: 9041413464

Aan de goede kant van 30 bevat een royale selectie uit de columns en artikelen die Saskia Noort schreef voor Marie Claire en Viva. Veelgelezen stukken zijn het, want Saskia Noort schrijft over herkenbare gebeurtenissen uit het leven die ons werkelijk raken, ontroeren, doen lachen of verbazen. Van het hebben van een minnaar tot het overlijden van een schoonmoeder, van het jaarlijks terugkerende bikinileed tot vragen van kinderen die je met de mond vol tanden doen staan, en van het genieten van het moment tot het aan de 'verkeerde' kant van 30 belanden.

Saskia Noort - (2004) De Eetclub | ISBN-10: 9041409211

Evert Struyck, gelukkig getrouwd, vader van twee kinderen en succesvol zakenman, drogeert op een koude winternacht zijn vrouw en kinderen, drinkt een fles wodka leeg en steekt vervolgens zijn huis in brand. Zijn vrouw Babette en hun kinderen weten ternauwernood te ontsnappen, hijzelf komt te overlijden.

Hun vriendenclub is geschokt en verbijsterd. Maar wanneer hun vriendin Karin Babette en haar kinderen opvangt, komt zij spoedig tot de ontdekking dat de onderlinge vriendschappen binnen hun eetclub niet zo onvoorwaardelijk zijn als ze eerst leken. Wanneer andere vriendinnen bij onwaarschijnlijke ongelukken betrokken raken, wordt langzaam maar zeker duidelijk dat er meerdere personen zijn die belang hebben gehad bij de dood van Evert.

De eetclub is een sterk opgebouwde thriller over vijf gezinnen die in de schaduw van hun ogenschijnlijk succesvolle leven de uiterlijke schijn van perfectie willen ophouden en het verkregen succes en geluk tegen elke prijs zullen verdedigen.

Saskia Noort - (2006) Nieuwe Buren | ISBN-10: 9041409696

Nieuwe buren is een adembenemend spannende en provocerende thriller over seks en liefde, en over drang naar vrijheid - maar ook over de allesoverheersende angst daarvoor.

Eva, een kleuterjuf, en Peter, chef sportredactie bij een regionale krant, betrekken zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in Vinex-wijk De Zonnepolder. Beiden rouwen om het verlies van hun dochtertje Lieve, dat na acht maanden zwangerschap levenloos ter wereld kwam. Peter voelt zich zwaar tekortschieten omdat hij Eva, die hij als zijn grote liefde beschouwt, nooit een kind zal kunnen geven en Eva probeert zich daar wanhopig bij neer te leggen.

Samen zoeken ze naar een nieuwe invulling van hun leven, te midden van modelgezinnetjes die De Zonnepolder bevolken. Tijdens een buurtborrel leren ze hun nieuwe buren kennen: het vrijgevochten stel Steef, ex-Dutchbatter en motoragent, en Rebecca, een sensuele thuiskapster, en hun zoontje Sem. Beide echtparen zijn op hun eigen manier op zoek naar geluk, dat in de maakbare samenleving om de hoek lijkt te liggen. Gezamenlijk verleggen ze hun grenzen, totdat ze erachter komen dat er geen weg meer terug is. Hun droom ontaart langzaam maar zeker in een ware nachtmerrie...

Buy Book at Lowest Price on Amazon

Rating:

2.5 out of 5 by

 
Download Links
  ServerStatus
  Direct Download Link 1Alive
  Direct Download Link 2Alive
  Download Link (Easy-share)Alive
  Download Link (FileSonic)Alive


Buy This Book at Best Price >>

Like this article?! Give us +1:

Related Articles


Audiobooks & Video Training De eetclub - Saskia Noort

Audiobooks & Video Training De eetclub - Saskia Noort

Audiobooks & Video Training Saskia Noort - Middagssaellskapet-2006-DAISY-AUDIOBOOK-SE-2007-L

Audiobooks & Video Training Saskia Noort - Middagssaellskapet-2006-DAISY-AUDIOBOOK-SE-2007-L

Audiobooks & Video Training Wilbur Smith - Brinnande Kust

Audiobooks & Video Training Wilbur Smith - Brinnande Kust

Audiobooks & Video Training Saskia Noort - Middagssällskapet

Audiobooks & Video Training Saskia Noort - Middagssällskapet

Steven Sterk - De Weg Naar Het Zuiden

Steven Sterk - De Weg Naar Het Zuiden

Steven Sterk - De Weg Naar Het ZuidenPeyo | ISBN: 978-9-05581-115-1 | ISBN-10: 9055811157 | 18.92 MB | CBRMijnheer Pijpers neemt met een vriend deel aan de grote autorally De Weg naar het Zuiden. Steven Sterk is hun assistent. Twee deelneme ...

Audiobooks & Video Training Saskia Noort - Middagss

Audiobooks & Video Training Saskia Noort - Middagss

General Information================================================================================Title: Middagss?llskapetAuthor: Saskia NoortNarrator: Marianne Ekenbj?rnCopyright: ...

Share this page with your friends now!
Text link
Forum (BBCode)
Website (HTML)
Tags:
Saskia   Noort   Terug   naar   Kust   goede   kant   eetclub   Nieuwe   Buren  
 

DISCLAIMER:

This site does not store Saskia Noort - Terug naar de Kust/ aan de goede kant van de 30/ De eetclub/ Nieuwe Buren on its server. We only index and link to Saskia Noort - Terug naar de Kust/ aan de goede kant van de 30/ De eetclub/ Nieuwe Buren provided by other sites. Please contact the content providers to delete Saskia Noort - Terug naar de Kust/ aan de goede kant van de 30/ De eetclub/ Nieuwe Buren if any and email us, we'll remove relevant links or contents immediately.

Comments (0) All

Verify: Verify

    Sign In   Not yet a member?

Sign In | Not yet a member?